FK Pardubice
A tým

PREVIEW | Radoslav Kováč: Do zápasu půjdeme odhodlaně, bojovně a týmově!

Východočechy čeká v neděli poslední domácí zápas základní části FORTUNA:LIGY. V 15:00 hodin se v CFIG Areně představí v duelu s celkem z Mladé Boleslavi. Radoslav Kováč v předzápasovém preview vysvětloval, že klíčem k úspěchu bude především důslednost při standardních situacích.

Pardubický tým půjde do nedělního utkání proti FK Mladá Boleslav s třízápasovou sérií bez prohry v zádech. Hlavní trenér Radoslav Kováč vysvětluje, že v každém duelu se chtějí Pardubáci soustředit hlavně na sebe: „Tři zápasy zpátky jsme si řekli, že půjdeme zápas od zápasu. Nedíváme se na soupeře, protože z každého utkání potřebujeme vytěžit co nejvíc.“

Týmu z města automobilů patří v tuto chvílí 5. příčka ligové tabulky. „Uvědomujeme si sílu soupeře, Boleslav hraje o poháry, ale v neděli to bude poslední domácí zápas v základní části, takže nic jiného, než vítězství nebereme,“ říká trenér červenobílých.

Mladoboleslavští dokázali v letošní sezóně porazit například i pražskou Spartu. O kvalitách Středočechů ví i lodivod Pardubic: „Mladá Boleslav má velmi dobře poskládaný tým. Trenérské trio mají také hodně kvalitní, proto nás čeká těžký zápas. V lize je to tak ale pokaždé. Myslím, že nám bude sedět, že se boleslavští budou snažit hrát fotbal.“

Do konce základní části FORTUNA:LIGY zbývají pouhá dvě kola. Kováčova parta si v nich bude chtít zajistit dostatečný bodový polštář před nadstavbovou částí skupiny o udržení. „Do všech zbývajících zápasů půjdeme odhodlaně, bojovně a hlavně týmově. Nesmíme už konečně dostat branku. Musíme být důslední v každé herní situaci, a to zejména při standardních situacích,“ dodává Kováč.

Utkání startuje v neděli v 15:00 hodin - VSTUPENKY JSOU STÁLE V PRODEJI ZDE!

Autor článku: Redakce

Autor fotografie: David Klier

Sdílet článek